SKS-Kinkel

Kort om SKS-Kinkel

SKS är ett tyskt familjeföretag som specialiserat sig på att utveckla innovativa byggkommunikationslösningar. Sedan 1977 skapar SKS produkter och erbjuder tjänster med modern teknik och utmärkt design – alltid matchat med sina kunders behov.

Deras kunder drar nytta av dörrstationskomponenter tillverkade i Tyskland, lämpliga för en mängd olika byggnader och lösningar. Från bostäder till kommersiella och industriella fastigheter.

Eurocontact har agenturen för SKS produkter i Sverige och på den här sidan finner ni ett urval av deras produkter. För mer information eller vid frågor så är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt lösning för just era behov.

COMFORT doorstation multitouch

COMFORT dörrstation multitouch kombinerar ljud / video dörrstation med åtkomstkontroll och informationssystem. Dörrstationen finns med en 5,7 ”(svart eller vit) eller 10,1” (svart). Multitouch-färgskärmen erbjuder en enkel och intuitiv användning som användare av smarttelefoner och surfplattor i alla åldersgrupper är vana vid.

SKS Comfort door station 5,7"

SKS Comfort door station 10,1"

Samtalsstationer för inomhusbruk

SKS erbjuder en rad inomhusstationer för ljud och video med högkvalitativa material och en tidlös design.

SKS Vico

SKS VICO – en elegant handsfree-samtalsstation med en högkvalitativ glasyta och puristisk design.

Dess 5-tums färgpekskärm aktiveras automatiskt när ett dörrsamtal tas emot. Den visar en högupplöst videobild från utomhusstationen och erbjuder användaren en enkel och intuitiv hantering via menyn.

SKS BSV2012

Grundmodellen för videosamtal inomhus.

En högkvalitativ, platt design, enkel användning och kapacitiva konkava knappar för huvudfunktioner.

SKS BS2012

Grundmodellen för ljudsamtal inomhus.

Inomhusstationen har sex kapacitiva konkava knappar som gör det enkelt för alla åldersgrupper att använda den.

SKS IP-Gateway II

Kommunicera över hela världen genom att ansluta dina mobila enheter via en SKS IP-Gateway II med din SKS-dörrkommunikation.

COMFORTbox - Paketskåp och dörrstation i ett

COMFORTbox möjliggör både kontaktlös trafik av varor 24/7 och ljud- / videodörrskommunikation.

Paketskåpssystemet är tillverkat av extruderade aluminiumprofiler och finns som ett modulsystem eller en skräddarsydd produkt. Det erbjuder säkra paketleveranser och är tillgängligt för alla logistiktjänstleverantörer.

Kontakta din EuroContact-representant för att få detaljerad information.