Strömbrytarserier

Gira design configurator

God överblick över Giras hela designsystem –– inom hemmets fyra väggar. Gira Design Configurator är lätt att använda och ger dig en realistisk bild över hur dina drömkombinationer kommer att se ut.

Gira E2

Raka linjer, ett tydligt formspråk och med fokus på det väsentliga. Strömställarprogrammet Gira E2 harmonierar med varje inredningsstil.

Gira Esprit

Strömställarprogrammet Gira Esprit utnyttjar ovanliga material som t.ex. linoleum-multiplex, färgat glas och slipad metall för att skapa en modern känsla.

Gira Standard 55

Tidlös design, pålitlig kvalitet och redo att användas för 300 funktioner. Basströmställarprogrammet Gira Standard 55 levererar högsta kvalitet i varje hem.

Gira E3

Rundad ytterkant, kantiga knappar och en sidenmatt Soft-Touch-yta ger strömställarprogrammet Gira E3 en distinkt karaktär.

Gira Studio

Utnyttja kontraster för att sätta accenter. Det stilsäkra strömställarprogrammet Gira Studio är ett varmt välkommet inslag vid inredning.

Gira event

Intensiva färger och en mjukt rundad form är de mest utmärkande egenskaperna för strömställarprogrammet Gira Event. Många kombinationsmöjligheter tack vare ett stort utbud av olika utformningar.

Gira F100

En designklassiker sedan 1966. Produkterna i programmet Gira F100 har en iögonfallande tidlös skönhet och kan användas till många olika ändamål

Gira S-Color

Popkonst av högsta kvalitet och en höjdpunkt för fans av design. Strömställarprogrammet Gira S-Color med ett unikt formspråk har under flera decennier varit en favorit.

Gira vattentäta strömbrytarserier

Specialisterna på specialfall. Giras vattentäta strömställare och uttag för inomhus- och utomhusbruk lever upp till de allra tuffaste kvalitetskraven.

Gira ClassiX

Med ramvarianter i mässing, brons eller krom och med lyxiga detaljer understryker strömställarprogrammet Gira ClassiX sofistikerade boendemiljöer.

Gira utanpåliggande

Har tagits fram specifikt för väggar som inte kan eller ska öppnas. Gira strömställarprogram för utanpåliggande lösningar.