Det här är EuroContact

EuroContact grundades 2002 och har sedan dess varit Giras generalagent på den svenska marknaden. Gira är ett tyskt företag som i över 100 år har tillverkat strömbrytare, uttag och systemkomponenter för smart installationsteknik. Idag är de en av världens främsta tillverkare inom elbranschen.

Gira har vid ett flertal tillfällen belönats med utmärkelser för sin innovativa teknik och stilrena design. De har bland annat erhållit den välrenommerade utmärkelsen Plus X Award för det mest innovativa varumärket inom bostadsteknologi. Företaget är även känt som en av grundarna till ljusstyrningssystemet EIB, numera KNX.

Sedan en tid tillbaka arbetar EuroContact även med belysning i dotterbolaget House of Light. Nu kan vi utöver styrning av belysning, med dimmers eller bus-system från Gira, även leverera hela belysningslösningar för hem, kontor och butiker. Inom vårt breda sortiment hoppas vi att du skall finna produkter som väcker ditt intresse.

EuroContact har huvudkontor och lager på A Odhners Gata 43 i Västra Frölunda. Vi har även ett säljkontor och showroom i Stockholm på Alströmergatan 16 samt ett separat showroom i Göteborg på Lillatorpsgatan 18.

Våra produkter hittar du hos elproffs för att vi skall vara säkra på att personer med rätt kunskap hanterar dem. Vänd dig därför till våra återförsäljare, till din elektriker eller direkt till oss för att få hjälp med att hitta rätt elinstallatör.